Bouw en installatie

Van bouwbedrijven in het MKB wordt steeds meer verwacht dat ze verantwoordelijkheid dragen voor de vorm en inhoud van het complete bouwproces. Nieuwe sectorbrede werkwijzen maken deze veranderingen mogelijk. Een goede IT-infrastructuur ligt aan de basis van het goed functioneren van deze innovaties. Emma levert deze infrastructuur voor u en richt deze naar uw wensen in.

Betere toepassingen van ICT in de bouw bieden nieuwe kansen. Binnen enkele jaren werken architecten, constructeurs en andere professionals aan één en hetzelfde 3D-ontwerp van een gebouw. Als tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wijzigingen plaatsvinden kan dit direct door de werkvloer gecommuniceerd worden. De ingenieurs kunnen dit vervolgens aanpassen in de digitale ontwerpen. De administratie is direct op de hoogte van wijzigingen in het werkschema en past haar facturatie hier op aan. Het wordt dus steeds belangrijker dat uw onderneming van kantoor tot aan de werkvloer geautomatiseerd is.

Daarnaast moeten uw medewerkers voortdurend communiceren met andere bedrijven in de keten. Hiervoor heeft u een betrouwbare IT-partner nodig die weet wat er in uw sector speelt en die de communicatie tussen systemen beheert.

Emma Solutions:

  • Denkt met u mee in uw IT-strategie en faciliteert de integratie van verschillende systemen.
  • Zorgt ervoor dat alle hardware die u gebruikt voldoet aan de eisen van de verschillende softwareleveranciers.
  • Heeft een flexibele en vriendelijke helpdesk die alle problemen die u en uw werknemers ondervinden binnen uw gewenste serviceniveau oplost.

De beste manier om er achter te komen of Emma bij uw bedrijf past is om ons te leren kennen. Kom eens bij ons langs om te praten over uw IT-strategie of neem contact met ons op om een gratis netwerkinventarisatie aan te vragen.

Terug naar branches

Voordelen op een rij

Virtualisatie

Onze VMWare experts helpen uw systeembeheerder bij het virtualiseren van uw servers. Uw infrastructuur wordt eenvoudiger en efficiënter.

IT Projectmanagement

De professionals van Emma hebben 15 jaar ervaring in het managen van netwerkmigraties en het opzetten van omgevingen. Ze ondersteunen u graag bij belanrijke projecten.

15 jaar ervaring

Al 15 jaar bedienen we het Brabantse MKB en richten we voor hen de ideale combinatie tussen cloudoplossingen en lokale oplossingen in.

Transparantie

Alle tijd die Emma besteedt aan beheerwerkzaamheden wordt in detail verantwoord in ons urensysteem. Zo heeft u altijd inzicht in de omvang van onze werkzaamheden dat kwartaal en komt u nooit voor verassingen te staan.

Security

De technici van Emma kunnen voldoen aan uw extra veiligheidswensen. Op basis van uw specifieke eisen maken we een veiligheidsbeleid dat aansluit bij de aard van uw werkzaamheden en databehandeling.

Emma Netwerk Architectuur

De professionals van Emma hebben op basis van 15 jaar ervaring het ENA (Emma netwerk architectuur) model ontwikkeld. We gebruiken dit graag om uw netwerk door te lichten en u van advies te voorzien.

Hardware

Jarenlange relaties met onze leveranciers zorgen ervoor dat we hardware tegen de beste prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie en perfecte ondersteuning op alle bij ons gekochte hardware.

Producten voor deze branche

Online Werkplek

Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsnetwerk en applicaties. U heeft al een online werkplek vanaf 49,- per gebruiker per maand.

Netwerkbeheer

Een stabiel en betrouwbaar bedrijfsnetwerk is een voorwaarde om efficiënt te werken. U wilt een netwerk waar u van op aan kunt. Emma zorgt voor dit netwerk.

Servers op uw bedrijfslocatie

Een server op uw bedrijfslocatie kan voor een aantal bedrijfsprocessen beter zijn dan een server in onze datacenters. Zeker als u niet afhankelijk wil zijn van een internetverbinding.