Logistieke Dienstverlening

De logistieke sector in Nederland behoort tot de wereldtop. Om deze positie te behouden moeten logistieke bedrijven in Nederland voortdurend innoveren. Een goede automatisering staat aan de basis van het innoverend vermogen van MKB’ers in de logistieke sector.

Softwaresystemen in de logistieke sector worden steeds complexer. Omdat uw klanten steeds vaker uitvoerig communiceren met hun klanten over de status van het logistieke proces communiceren uw softwaresystemen steeds vaker met elkaar. Dit betekent in de praktijk bijvoorbeeld dat:

  • Uw Transport Management Software (TMS) in contact staat met de klant en soms met de klanten van de klant.
  • Uw Warehouse Software communiceert met uw TMS.
  • Alle informatie van uw TMS moet naar het Fleet Management Software, de routeplanning, en de administratieve processen.
  • De informatie van de boordcomputer en uw werknemer die de ritten maakt zijn belangrijk voor deze systemen en moeten altijd en overal werken.
  • Koppelingen tussen deze systemen maken uw onderneming slagvaardiger en efficiënter. Het implementeren van deze koppelingen begint met een betrouwbaar en stabiel netwerk.

Automatisering van Emma staat aan de basis van de operatie en het innoverend vermogen van uw logistieke bedrijf. We ondersteunen u in het bepalen van uw IT strategie. We vertalen deze IT-strategie in hardware en netwerkoplossingen. We zorgen ervoor dat uw netwerk ook na mogelijke aanpassingen altijd logisch en gestructureerd blijft ingericht.

We hebben een flexibele en pragmatische houding ten opzichte van u en uw medewerkers. Hierdoor behoren vertragingen in softwareimplementaties tot het verleden.

Neem contact op met één van onze branche-experts om meer te weten te komen over hoe onze producten en diensten uw logistieke dienstverlening kunnen ondersteunen.

Terug naar branches

Voordelen op een rij

Controle over uw resources

U of uw systeembeheerder doet het liefst zo veel mogelijk werk op uw servers zelf. In goed overleg met uw IT afdeling verdelen we verantwoordelijkheden en rechten.

Gescheiden VLAN

U huurt resources bij ons. Doordat u in uw eigen gescheiden omgeving werkt heeft u volledige controle over hoe u deze resources inzet.

Site-to-Site VPN

U bent actief in meerdere steden of landen. Emma zorgt ervoor dat u veilige verbindingen kunt opzetten tussen locaties.

Transparantie

Alle tijd die Emma besteedt aan beheerwerkzaamheden wordt in detail verantwoord in ons urensysteem. Zo heeft u altijd inzicht in de omvang van onze werkzaamheden dat kwartaal en komt u nooit voor verassingen te staan.

Emma Netwerk Architectuur

De professionals van Emma hebben op basis van 15 jaar ervaring het ENA (Emma netwerk architectuur) model ontwikkeld. We gebruiken dit graag om uw netwerk door te lichten en u van advies te voorzien.

Security

De technici van Emma kunnen voldoen aan uw extra veiligheidswensen. Op basis van uw specifieke eisen maken we een veiligheidsbeleid dat aansluit bij de aard van uw werkzaamheden en databehandeling.

Vriendelijke helpdesk

Niets is zo vervelend als het verliezen van productiviteit door problemen met (office) software of hardware. Onze gecertificeerde experts helpen u verder met al uw hardware en software problemen.

24/7 monitoring

Emma monitort uw omgeving op alle aspecten die voor u belangrijk zijn. Als dit nodig is bieden we on- en off site ondersteuning. Op aanvraag geven we u rapportages over de performance en het gebruik van uw (virtuele) servers.

Datacenter

De Emma Solutions Datacenters zijn ISO gecertificeerd. Ze beschikken over een ingebouwde klimaatbeheersing, geavanceerde brandblussystemen en een back-up stroomvoorziening.

Beheer

We beheren uw servers en zorgen dat alles optimaal functioneert. We beantwoorden vragen van de systeembeheerder en beantwoorden gebruikersvragen als dit nodig is.

SSD

Als u specifieke wensen heeft wat betreft de snelheid van uw servers kunnen we een server met SSD voor u inrichten. U werkt dan sneller en zuiniger.

Producten voor deze branche

Online Werkplek

Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsnetwerk en applicaties. U heeft al een online werkplek vanaf 49,- per gebruiker per maand.

Virtual Private Cloud

We richten in onze datacenters uw Virtual Private Cloud in en beheren de omgeving. We leveren en beheren de (virtuele)servers waar u uw productieomgeving, bedrijfsnetwerk of applicaties op draait.

Servers op uw bedrijfslocatie

Een server op uw bedrijfslocatie kan voor een aantal bedrijfsprocessen beter zijn dan een server in onze datacenters. Zeker als u niet afhankelijk wil zijn van een internetverbinding.

Emma Cockpit

Het door Emma ontwikkelde monitoring systeem de Emma Cockpit houdt uw netwerk via specifieke tests voortdurend in de gaten. Op aanvraag kunnen we u rapportages geven over uw gebruik.

Hard- en software

Emma zorgt voor de hardware waar uw systemen op draaien. Ook voor serversoftware, office software, antivirus en antispamsoftware kunt u bij Emma terecht.