Retail

Of u nu online uw producten verkoopt of in uw winkels, het goed functioneren van uw automatisering is belangrijk voor het welzijn van uw onderneming. U bent afhankelijk van uw automatisering voor uw boekhoudprocessen, uw voorraadbeheer en het beheren van uw klantinformatie. Emma ondersteunt u bij uw IT strategie en beheert de omgeving waarop uw systemen draaien.

Automatisering in de retail is om meerdere redenen belangrijk. U wil degelijk datamanagement voeren om:

  • Klantdata te verzamelen en te analyseren.
  • Verkoopdata te verzamelen om in te kunnen springen op veranderingen in verkooptrends.
  • Data van uw verschillende winkels en magazijnen bij elkaar te kunnen voegen om effectief gebruik te kunnen maken van uw voorraad.

Volgens ons is er een aantal trends te ontdekken in hoe automatisering in de retail zich ontwikkelt. Emma ziet de volgende trends als de belangrijkste ontwikkelingen in de retaibranche:

  • Retailers gebruiken steeds meer software, vaak aangeboden door de softwareontwikkelaar als een clouddienst.
  • Enterprise Resource Planning en Business Intelligence worden steeds belangrijker.
  • Steeds meer retailers bieden hun producten op verschillende manieren aan, zowel in de winkel als online.
  • Nieuwe mobiele betalingsmethoden staan voor de deur.

Emma beheert al jaren de systemen van verschillende grote retailers en heeft de veranderingen in de sector van dichtbij meegemaakt. In het bepalen van uw IT strategie maken we onderscheid tussen uw kantoorautomatisering, uw logistieke processen en uw Business Intelligence en Enterprise Resource Planning.
We zorgen ervoor dat u met zo weinig mogelijk overcapaciteit werkt wat betreft IT-resources voor al deze systemen. Emma verzorgt de communicatie met uw softwareleveranciers en maakt het mogelijk dat koppelingen tussen systemen effectief gemaakt kunnen worden en ook werken. We beheren de hardware waarop uw systemen draaien en zorgen ervoor dat u altijd en overal kan werken.

De beste manier om er achter te komen of Emma bij uw bedrijf past is om ons te leren kennen. Kom eens bij ons langs om te praten over uw IT-strategie of neem contact met ons op om een gratis netwerkinventarisatie aan te vragen.

Terug naar branches

Voordelen op een rij

24/7 monitoring

Emma monitort uw omgeving op alle aspecten die voor u belangrijk zijn. Als dit nodig is bieden we on- en off site ondersteuning. Op aanvraag geven we u rapportages over de performance en het gebruik van uw (virtuele) servers.

Vriendelijke helpdesk

Niets is zo vervelend als het verliezen van productiviteit door problemen met (office) software of hardware. Onze gecertificeerde experts helpen u verder met al uw hardware en software problemen.

Security

De technici van Emma kunnen voldoen aan uw extra veiligheidswensen. Op basis van uw specifieke eisen maken we een veiligheidsbeleid dat aansluit bij de aard van uw werkzaamheden en databehandeling.

Beheer

We beheren uw servers en zorgen dat alles optimaal functioneert. We beantwoorden vragen van de systeembeheerder en beantwoorden gebruikersvragen als dit nodig is.

Transparantie

Alle tijd die Emma besteedt aan beheerwerkzaamheden wordt in detail verantwoord in ons urensysteem. Zo heeft u altijd inzicht in de omvang van onze werkzaamheden dat kwartaal en komt u nooit voor verassingen te staan.

Producten voor deze branche

Virtual Private Cloud

We richten in onze datacenters uw Virtual Private Cloud in en beheren de omgeving. We leveren en beheren de (virtuele)servers waar u uw productieomgeving, bedrijfsnetwerk of applicaties op draait.

Netwerkbeheer

Een stabiel en betrouwbaar bedrijfsnetwerk is een voorwaarde om efficiënt te werken. U wilt een netwerk waar u van op aan kunt. Emma zorgt voor dit netwerk.

IT advies

Wij denken graag met u mee over hoe IT uw bedrijfsprocessen optimaal kan ondersteunen en richten voor u een omgeving in die perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen.