Zorginstellingen

In de zorg is goed informatiemanagement van groot belang. Patiëntgegevens moeten nauwkeurig bijgehouden worden. Communicatie vindt plaats naar andere zorgverleners, de patiënt en naar de familie van de patiënt. De artsen en medewerkers van uw zorginstelling, maatschap of praktijk zijn gewend om thuis met de nieuwste technologie te werken en hun rapportages met verschillende typen software op te stellen. Dit vraagt om de flexibele en gestructureerde automatisering van Emma Solutions.

In de zorgsector bestaat de traditionele ‘werkplek’ niet. Zorgpersoneel werkt vaak op locatie en assistenten doen veel meer dan kantoorwerk alleen. Ook wordt steeds meer gebruik gemaakt van eigen hardware om rapportages te maken of om te communiceren met patiënt en familie. Het is belangrijk om deze informatie en communicatiestromen goed te beheren. Emma helpt bij uw informatiestrategie en zet een IT- infrastructuur voor u en uw medewerkers op waarmee de mensen in de organisatie altijd en overal veilig kunnen werken.

De afgelopen jaren heeft Emma Solutions haar kennis en positie in het beheren van IT infrastructuren in de zorgsector sterk verstevigd. We richten de kantooromgeving van uw praktijk in en optimaliseren deze zodat u zowel in de praktijk als op locatie de beste zorg kunt verlenen. We communiceren met softwareleveranciers en maken koppelingen mogelijk met het Landelijk Schakelpunt en met het Electronisch Patiënten Dossier.

Neem contact met op met één van onze branche-experts om meer te weten te komen over hoe onze producten en diensten uw zorgverlening kunnen ondersteunen.

Terug naar branches

Voordelen op een rij

Gratis netwerkinventarisatie

Onze technici voeren voor u een gratis netwerkinventarisatie uit. We geven u daarna een vrijblijvend advies voor het optimaliseren van uw netwerk.

15 jaar ervaring

Al 15 jaar bedienen we het Brabantse MKB en richten we voor hen de ideale combinatie tussen cloudoplossingen en lokale oplossingen in.

Culture fit

Als u Emma inschakelt voor het beheer van uw netwerk is het alsof u uw eigen IT medewerkers op kantoor heeft rondlopen. We proberen voor on-site support altijd een medewerker te vinden die past bij uw bedrijfscultuur.

Transparantie

Alle tijd die Emma besteedt aan beheerwerkzaamheden wordt in detail verantwoord in ons urensysteem. Zo heeft u altijd inzicht in de omvang van onze werkzaamheden dat kwartaal en komt u nooit voor verassingen te staan.

Vriendelijke helpdesk

Niets is zo vervelend als het verliezen van productiviteit door problemen met (office) software of hardware. Onze gecertificeerde experts helpen u verder met al uw hardware en software problemen.

Coördinatie

Wij zorgen dat de resources voor uw applicaties beschikbaar zijn en dat uw softwareleveranciers en consultants niet geremd worden door infrastructurele problemen.

24/7 monitoring

Emma monitort uw omgeving op alle aspecten die voor u belangrijk zijn. Als dit nodig is bieden we on- en off site ondersteuning. Op aanvraag geven we u rapportages over de performance en het gebruik van uw (virtuele) servers.

Producten voor deze branche

Online Werkplek

Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsnetwerk en applicaties. U heeft al een online werkplek vanaf 49,- per gebruiker per maand.

Virtual Private Cloud

We richten in onze datacenters uw Virtual Private Cloud in en beheren de omgeving. We leveren en beheren de (virtuele)servers waar u uw productieomgeving, bedrijfsnetwerk of applicaties op draait.

IT advies

Wij denken graag met u mee over hoe IT uw bedrijfsprocessen optimaal kan ondersteunen en richten voor u een omgeving in die perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen.