ICT & automatisering in de logistiek en transport

De logistieke sector in Nederland behoort tot de wereldtop. Om deze positie te behouden moeten logistieke bedrijven in Nederland voortdurend innoveren. Een goede automatisering en de beste ICT oplossingen staan in de logistiek aan de basis van het innoverend vermogen van Mkb’ers.

Steeds complexere systemen

Softwaresystemen in de logistieke sector worden steeds complexer. Omdat uw klanten steeds vaker uitvoerig communiceren met hun klanten over de status van het logistieke proces communiceren uw softwaresystemen steeds vaker met elkaar. Dit betekent in de praktijk bijvoorbeeld dat:

  • Uw Transport Management Software (TMS) in contact staat met de klant en soms met de klanten van de klant.
  • Uw Warehouse Software communiceert met uw TMS.
  • Alle informatie van uw TMS moet naar het Fleet Management Software, de routeplanning, en de administratieve processen.
  • De informatie van de boordcomputer en uw werknemer die de ritten maakt zijn belangrijk voor deze systemen en moeten altijd en overal werken.
  • Koppelingen tussen deze systemen maken uw onderneming slagvaardiger en efficiënter. Het implementeren van deze koppelingen begint met een betrouwbaar en stabiel netwerk.

Automatisering van Emma staat aan de basis van de operatie en het innoverend vermogen van uw bedrijf in de logistiek. We ondersteunen u in het bepalen van uw IT en ICT strategie. We vertalen deze strategie in hardware en netwerkoplossingen. We zorgen ervoor dat uw netwerk ook na mogelijke aanpassingen altijd logisch en gestructureerd blijft ingericht.

Meer informatie over ICT oplossingen in de logistiek?

We hebben een flexibele en pragmatische houding ten opzichte van u en uw medewerkers. Hierdoor behoren vertragingen in software implementaties tot het verleden.

Neem contact op met één van onze branche-experts om meer te weten te komen over hoe onze producten en diensten op het gebied van ICT en automatisering de dienstverlening van uw bedrijf in de logistiek of het transport kunnen ondersteunen.

Terug naar branches

Voordelen op een rij

Controle over uw resources

U of uw systeembeheerder doet het liefst zo veel mogelijk werk op uw servers zelf. In goed overleg met uw IT afdeling verdelen we verantwoordelijkheden en rechten.

Gescheiden VLAN

U huurt resources bij ons. Doordat u in uw eigen gescheiden omgeving werkt heeft u volledige controle over hoe u deze resources inzet.

Site-to-Site VPN

In de logistiek bent u actief in meerdere steden of landen. Emma zorgt ervoor dat u veilige IT en ICT verbindingen kunt opzetten tussen locaties.

Transparantie

Alle tijd die Emma besteedt aan beheerwerkzaamheden wordt in detail verantwoord in ons urensysteem. Zo heeft u altijd inzicht in de omvang van onze werkzaamheden dat kwartaal en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Emma Netwerk Architectuur

De professionals van Emma hebben op basis van 15 jaar ervaring het ENA (Emma Netwerk Architectuur) model ontwikkeld. We gebruiken dit graag om uw netwerk door te lichten en u van advies te voorzien.

Security

De technici van Emma kunnen voldoen aan uw extra veiligheidswensen. Op basis van uw specifieke eisen maken we een veiligheidsbeleid dat aansluit bij de aard van uw werkzaamheden en databehandeling.

Vriendelijke helpdesk

Niets is zo vervelend als het verliezen van productiviteit door problemen met (Office) software of hardware. Onze gecertificeerde experts helpen u verder met al uw hardware en software problemen.

24/7 monitoring

Emma monitort uw omgeving op alle aspecten die voor u belangrijk zijn. Als dit nodig is bieden we on- en offsite ondersteuning. Op aanvraag geven we u rapportages over de performance en het gebruik van uw (virtuele) servers.

ISO 27001 certificering

We voldoen met de ISO 27001 certificering aan de wereldwijde norm op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast zijn ook al onze Datacenters ISO gecertificeerd: een ingebouwde klimaatbeheersing, geavanceerde brandblussystemen en een back-up stroomvoorziening.

Beheer

We beheren uw servers en zorgen dat alles optimaal functioneert. We beantwoorden vragen van de systeembeheerder en beantwoorden gebruikersvragen als dit nodig is.

SSD

Als u specifieke wensen heeft wat betreft de snelheid van uw servers kunnen we een server met SSD voor u inrichten. U werkt dan sneller en zuiniger. 

Producten voor deze branche

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren