Als softwareontwikkelaar bent u dagelijks bezig om een stabiele en betrouwbare applicatie te ontwikkelen. Dit begint bij het ontwerp van de applicatie. Hier ligt uw kracht en hier heeft u de volledige controle over hoe uw code bijdraagt aan een goede gebruikerservaring. Het is lastig om vanuit een door uzelf beheerde omgeving garanties te bieden op beschikbaarheid en functionaliteit van de omgeving voor uw gebruikers. Emma biedt u deze garanties.

Uw testomgeving draait op kantoor. Als er iets misgaat in uw testomgeving merken alleen uw ontwikkelaars dit en kunt u de tijd nemen om herstelwerkzaamheden uit te voeren op uw servers. Voor de productieomgeving is dit anders, hier wilt u garanties op de beschikbaarheid voor uw gebruikers. Emma biedt uw ontwikkelaars complete controle over wie bevoegd is om op uw systemen te werken zonder dat dit invloed heeft op de beschikbaarheid van uw productieomgeving. Aan het begin van de overeenkomst maken we hier duidelijke afspraken over waarbij de wensen van u en uw ontwikkelaars centraal staan.

Hoe complex uw applicatie ook is, Emma denkt met u mee over wat u aan resources nodig heeft en hoe u uw resources het beste kunt verdelen. Zo regelen we dat u nooit te veel resources afneemt, waardoor u veelal minder betaalt dan wanneer u uw resources afneemt bij de hele grote aanbieders van Virtual Private Servers.

De beste manier om er achter te komen of Emma bij uw bedrijf past is om ons te leren kennen. Kom eens bij ons langs om te praten over uw IT-strategie of neem contact met ons op om onze Virtual Private Cloud gratis te proberen.

Terug naar branches

Voordelen op een rij

Klaar voor gebruik

Alle hardware die u bij ons bestelt wordt klaar voor gebruik geleverd. Servers worden geïnstalleerd en desktops, laptops en mobile devices worden door ons gebruiksklaar gemaakt voor het netwerk.

State-of-the-art security

Al onze hardware wordt geleverd met antivirus bescherming. Onze ESET Antivirus, Internet Security Software & Virus Protection gecertificeerde experts zorgen ervoor dat u veilig werkt.

Hardware

Jarenlange relaties met onze leveranciers zorgen ervoor dat we hardware tegen de beste prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast bieden we uitgebreide garantie en perfecte ondersteuning op alle bij ons gekochte hardware.

Vriendelijke helpdesk

Niets is zo vervelend als het verliezen van productiviteit door problemen met (office) software of hardware. Onze gecertificeerde experts helpen u verder met al uw hardware en software problemen.

24/7 monitoring

Emma monitort uw omgeving op alle aspecten die voor u belangrijk zijn. Als dit nodig is bieden we on- en off site ondersteuning. Op aanvraag geven we u rapportages over de performance en het gebruik van uw (virtuele) servers.

Producten voor deze branche

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren