Emma Solutions verzorgt al jaren de kantoorautomatisering voor verschillende stichtingen. Afhankelijk van de activiteiten van de stichting richten we een omgevingen in waarin we de perfecte balans proberen te vinden tussen functionaliteit en kostenbeheersing.

Het belangrijkste voor uw werknemers is dat we al uw IT zorgen uit handen nemen. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij uw kantoorautomatisering. Daarnaast kunt u ons altijd bellen om ondersteuning te krijgen bij gebruikersvragen, of deze nu te maken hebben met het netwerk of met de software die u gebruikt. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar om u verder te helpen.

U krijgt beveiligde toegang tot ons helpdesksysteem. Hierin wordt precies bijgehouden wat we doen en hoeveel tijd we eraan besteden. Zo heeft u altijd inzicht in onze werkzaamheden. Dit betekent voor u geen verborgen kosten waardoor u en uw subsidieverleners niet voor verassingen komen te staan.

Een overeenkomst met Emma zorgt ervoor dat u de tijd die u kwijt bent aan problemen met systemen of software minimaliseert. U kunt zich zo volledig concentreren op de missie van uw organisatie.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze ervaringen met het beheren van de IT van stichtingen en om het te hebben over uw IT strategie.

Terug naar branches

Producten voor deze branche

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren