Kantoorautomatisering in de zakelijke dienstverlening

Al meer dan 20 jaar specialiseert Emma zich in netwerkbeheer en automatisering bij bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Onze kracht in de kantoorautomatisering zit in de diversiteit aan kennis van verschillende softwaresystemen. Hierdoor kunnen we u service bieden die verder gaat dan het beheer van uw hardware en kunnen we ondersteuning bieden bij de integratie van uw verschillende softwarepakketten.

Automatisering bedrijven: veiligheid staat voorop

Vaak werkt u met privacygevoelige of bedrijfsgevoelige informatie. Het is voor de betrouwbaarheid van uw onderneming erg belangrijk dat uw informatiestromen veilig verlopen en dat de data waarmee u werkt altijd veilig is. Emma zorgt voor deze veiligheid. Daarnaast zijn we ook ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat we met al onze producten en diensten, ook wat betreft kantoorautomatisering, voldoen aan de wereldwijde norm op het gebied van informatiebeveiliging.

Ook identificeren we welke software als best-practice beschouwd mag worden in verschillende subsectoren van de zakelijke dienstverlening en kantoorautomatisering. Hierdoor dragen we al meer dan 20 jaar effectief bij aan kruisbestuiving van softwarepakketten tussen de verschillende sectoren van de zakelijke dienstverlening.

Kies voor Emma Solutions

Als u kiest voor één van de producten of diensten van Emma Solutions werken onze technici voor u alsof u uw eigen systeembeheerders in dienst heeft. Daarnaast kijken we voortdurend naar uw behoeften op het gebied van kantoorautomatisering en passen uw systemen en netwerk hier actief op aan.  Onze kennis van softwaresystemen en contacten met softwareleveranciers worden door onze klanten als uitstekend gewaardeerd in de volgende specifieke branches:

  • Financiële dienstverlening
  • Rechtskundige dienstverlening
  • Consultancy
  • Arbeidsbemiddeling en re-integratie
  • Architecten en ingenieursbureaus

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze automatsering oplossingen voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Terug naar branches

Voordelen op een rij

Gratis demonstratieaccount

Emma is trots op hoe wij het gebruikersgemak van onze online werkplek hebben kunnen optimaliseren. We willen daarom dat iedereen dit kan ervaren. Neem contact met ons op om een demonstratieaccount aan te vragen.

Vriendelijke helpdesk

Niets is zo vervelend als het verliezen van productiviteit door problemen met (Office) software of hardware. Onze gecertificeerde experts helpen u verder met al uw hardware en software problemen.

Transparantie

Alle tijd die Emma besteedt aan beheerwerkzaamheden wordt in detail verantwoord in ons urensysteem. Zo heeft u altijd inzicht in de omvang van onze werkzaamheden dat kwartaal en komt u nooit voor verassingen te staan.

Altijd, overal, op elk device

Uw werknemers werken thuis, onderweg of werken thuis door. Dit kan op hun eigen computer, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Uit te breiden

U huurt resources op onze virtuele servers en huurt bij ons Office licenties. Daardoor betaalt u alleen voor uw daadwerkelijke gebruik.

Datacenter

De Emma Solutions Datacenters zijn ISO gecertificeerd. Ze beschikken over een ingebouwde klimaatbeheersing, geavanceerde brandblussystemen en een back-up stroomvoorziening.

Informatiebeheer

Emma heeft meer dan 20 jaar ervaring met automatisering van bedrijven en het inrichten van online kantooromgevingen. We richten uw mappen- en rechtenstructuur snel en logisch in.

Klaar voor gebruik

Alle hardware die u bij ons bestelt, wordt klaar voor gebruik geleverd. Servers worden geïnstalleerd en desktops, laptops en mobile devices worden door ons gebruiksklaar gemaakt voor het netwerk.

Producten voor deze branche

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren