Zorg en ICT

ICT in de zorg is erg belangrijk, aangezien in de zorg goed informatiemanagement van groot belang is. Patiëntgegevens moeten nauwkeurig bijgehouden worden. Communicatie vindt plaats naar andere zorgverleners, de patiënt en naar de familie van de patiënt. De artsen en medewerkers van uw zorginstelling, maatschap of praktijk zijn gewend om thuis met de nieuwste technologie te werken en hun rapportages met verschillende typen software op te stellen. Dit vraagt om de flexibele en gestructureerde automatisering in de zorg van Emma Solutions.

Geen traditionele ‘werkplek’

De zorg kent geen traditionele ‘werkplek’. Zorgpersoneel werkt vaak op locatie en assistenten doen veel meer dan kantoorwerk alleen. Ook wordt steeds meer gebruik gemaakt van eigen hardware om rapportages te maken of om te communiceren met patiënt en familie. Het is belangrijk om deze informatie- en communicatiestromen goed te beheren. Emma helpt bij uw informatiestrategie en zet een IT-infrastructuur voor u en uw medewerkers op waarmee de mensen in de organisatie altijd en overal veilig kunnen werken.

Veel kennis over IT en ICT in de zorg

De afgelopen jaren heeft Emma Solutions haar kennis en positie in het beheren van IT infrastructuren en alles wat te maken heeft met de ICT in de zorg sterk verstevigd. We richten de kantooromgeving van uw praktijk in en optimaliseren deze zodat u zowel in de praktijk als op locatie de beste zorg kunt verlenen. We communiceren met softwareleveranciers en maken koppelingen mogelijk met het Landelijk Schakelpunt en met het Elektronisch Patiënten Dossier.

Neem contact met op met één van onze branche-experts om meer te weten te komen over onze producten en diensten met betrekking tot zorg en ICT en hoe deze uw zorgverlening kunnen ondersteunen.

Terug naar branches

Voordelen op een rij

Gratis netwerkinventarisatie

Onze technici voeren voor u een gratis netwerkinventarisatie uit. We geven u daarna een vrijblijvend advies voor het optimaliseren van uw netwerk, de IT en de ICT in de zorg.

15 jaar ervaring

Al 15 jaar bedienen we het Brabantse MKB en richten we voor hen de ideale combinatie tussen cloudoplossingen en lokale oplossingen in.

Culture fit

Als u Emma inschakelt voor het beheer van uw netwerk is het alsof u uw eigen IT medewerkers heeft rondlopen. We proberen voor on-site support altijd een medewerker te vinden die past bij uw bedrijfscultuur.

ISO 27001 gecertificeerd

Wij beschikken over een ISO 27001 certificering. Dit betekent dat wij met al onze producten en diensten voldoen aan de wereldwijde norm op het gebied van informatiebeveiliging. Ook in de zorgsector.

Transparantie

Alle tijd die Emma besteedt aan beheerwerkzaamheden wordt in detail verantwoord in ons urensysteem. Zo heeft u altijd inzicht in de omvang van onze werkzaamheden dat kwartaal en komt u nooit voor verassingen te staan.

Vriendelijke helpdesk

Niets is zo vervelend als het verliezen van productiviteit door problemen met (Office) software of hardware. Onze gecertificeerde experts helpen u verder met al uw hardware en software problemen.

Coördinatie

Wij zorgen dat de resources voor uw applicaties beschikbaar zijn en dat uw softwareleveranciers en consultants niet geremd worden door infrastructurele problemen.

24/7 monitoring

Emma monitort uw omgeving op alle aspecten die voor u belangrijk zijn. Als dit nodig is bieden we on- en offsite ondersteuning. Op aanvraag geven we u rapportages over de performance en het gebruik van uw (virtuele) servers. 

Producten voor deze branche

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren