Doorpakken tijdens corona crisis

Ook nu wordt er volop doorgepakt in De Vliert

Een nieuwe start in coronatijd

Met meer dan 8 jaar werkervaring binnen het betaald voetbal heeft Greetje Derks haar zinnen gezet op een nieuwe uitdaging bij FC Den Bosch. Sinds oktober is ze in dienst getreden als commercieel manager bij de eerste divisionist. Trots vertelt ze over haar nieuwe stap.

“Er zit veel potentie in deze club en dat spreekt mij enorm aan. Ik hoop hier mijn stempel te drukken en er iets moois van te maken. Als commercieel manager heb ik met name de verantwoordelijkheid om nieuwe sponsoren binnen te halen en huidige te behouden.”

Emma update

Wanneer Corona achter de rug is weet niemand, maar FC Den Bosch is er vastberaden op om vooruit te blijven denken en door te pakken. Ook Emma pakt door bevestigd Greetje: “Met de doorontwikkeling van de cloud wordt het dadelijk mogelijk om nog efficiënter én makkelijker om koppelingen te maken tussen verschillende bestanden en systemen.” Op deze wijze blijft de club, samen met haar sponsoren voortbouwen aan nieuwe successen.

Samenwerken op afstand

“Door de komst van corona werkt het team zo vaak het kan op afstand. Met het houden van dagelijkse online meetings, wordt ervoor gezorgd dat de collega’s betrokken blijven. Op de momenten dat het is toegestaan, blijft De Vliert natuurlijk de ontmoetingsplek voor het team.” Zonder corona zou Greetje dagelijks langsgaan bij sponsoren, alleen is dit nu niet mogelijk door de huidige reglementen. Zodra dit wel weer mogelijk is, ziet een gemiddelde dag er als volgt uit: “Als ik op bedrijfsbezoek ga bij een potentiele sponsor kan ik na de meeting heel eenvoudig in een cafeetje gaan werken, om een uur later langs te gaan bij een bedrijf op een andere locatie. Door de Emma cloud is dit heel eenvoudig gemaakt.”

Thuiswerktip van Dennis Khalil, operationeel directeur bij Emma-Solutions:

Start de dag met een belronde of teamoverleg. Hiermee ben je meteen op de radar en start je als team, ondanks dat iedereen ergens anders alleen thuis zit. Plan momenten in om samen te werken nu de ‘over de schouder meekijken’-structuur er niet is.
Wil je meer thuiswerktips lezen? Kijk dan op https://www.emma-solutions.nl/thuiswerktips/

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren