Jubileum

Emma Solutions viert dit jaar haar 20 jarig jubileum! Dat gaan we vieren met een ludieke waterfietsrace in Den Bosch. Voorafgaand aan dit evenement vinden er verschillende gelegenheden plaats. Lees hieronder wat we allemaal gaan doen en zorg dat je erbij bent!

Captains dinner

De aftrap van een feestelijke periode! Begin april gaan we met alle teamcaptains dineren bij een unieke locatie in Den Bosch. Een goed cateringbedrijf zorgt deze avond voor heerlijke gerechten. Er wordt kennisgemaakt met alle aanwezigen en vooruitgekeken naar 26 juni 2020. Gedurende de avond zal iemand van de technische staf van Heroes Den Bosch langskomen die jullie meeneemt in zijn bijzondere en inspirerende verhaal.

 

Datum: Dinsdag 7 april 2020

Locatie: Brasserie EL30, Europalaan 30, Den Bosch

Tijd: 18.00 – 21.00 uur

Voor wie: Teamcaptain van alle teams

 

Inspiratiesessie

In een volgepakte Maaspoort genieten van dé eerste basketbal play-off wedstrijd van ons eigen Heroes Den Bosch. Maar we komen niet alleen voor de wedstrijd. Clubeigenaar Bob van Oosterhout komt vertellen hoe je anno 2020 een sportclub runt op het gebied van commercie en teammanager Roel van de Graaf gaat in op de samenstelling van het team en de keuzes die hij daarbij moet maken. Onder het genot van een hapje en drankje maken we ons op voor de wedstrijd.

 

Datum: Donderdag 7 mei 2020

Locatie: De Maaspoort, Den Bosch

Tijd: 17.00 – 22.00 uur

Voor wie: Alle leden van de deelnemende teams

 

Krachttraining

De laatste samenkomst in aanloop naar het jubileumfeest. Maar geen onbelangrijke. Om te kunnen presteren moet je fit en fysiek sterk zijn. Hieraan gaan we werken tijdens een sportieve sessie bij bedrijfsgym Core Business. Een uitstekende locatie om ook tijdens het werk te sporten. Onder leiding van professionele atleten worden we deze avond klaargestoomd om op het jubileumfeest het beste uit onszelf te halen.

 

Datum: Woensdag 20 mei 2020

Locatie: Core Business, Europalaan 30, Den Bosch

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Voor wie: Alle leden van de deelnemende teams

 

Event

Emma Solutions bestaat op vrijdag 26 juni 2020 20 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden. We houden een waterfietsrace op De Dieze in Den Bosch voor alle deelnemende teams. Doe als team je uiterste best en ga aan de haal met de legendarische trofee en prijs! Behalve het waterfietsen blikken we nog één keer terug op de voorbije 20 jaar, maar kijken we ook zeker naar de toekomst. Restaurant Barkade aan de Tramkade zorgt voor een lekker drankje en een kleine hap. Het wordt een mooie dag op én naast het water!

 

Datum: Vrijdag 26 juni 2020

Locatie: Tramkade 26, Den Bosch

Tijd: 16.00 – 20.00 uur

Voor wie: Alle leden van de deelnemende teams

 

Emma Charity

Emma Charity is opgericht in 2010 naar aanleiding van het 10‑jarig bestaan van Emma Solutions. De stichting is opgezet om het leven van minder bedeelde kinderen in de hele wereld en in Noord-Brabant in het bijzonder te ondersteunen en te vermaken met ICT gerelateerde producten.

 

Het 20-jarig jubileum staat ook in het teken van Emma Charity en in het bijzonder de organisatie Quiet Den Bosch. Quiet Den Bosch zet zich in voor mensen die het minder goed hebben in Den Bosch. Met de ingezamelde donaties van de waterfietsrace kunnen wij laptops en tablets aanschaffen om te overhandigen aan Quiet Den Bosch. Vervolgens schenkt Quiet Den Bosch deze aan jonge inwoners van Den Bosch die deze artikelen het hardste nodig hebben. Hiermee helpen wij hen te bouwen aan hun toekomst.

 

Extra’s

Alle deelnemers ontvangen een eigen polo bedrukt met logo van het evenement én eigen bedrijfslogo als aandenken aan dit bijzonder jubileum. Daarnaast krijgen alle teams de beschikking over een waterfiets voorzien van eigen bedrijfslogo’s.

 

Aanmelden

De totale inschrijfkosten bedragen € 1.999,- ex BTW voor een team van maximaal 6 personen.

Doe je ook mee? Schrijf je in door een email te sturen naar kim@emma-solutions.nl en hopelijk zien we je gauw!

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren