Om bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie vloeiend te laten verlopen, is IT-hardware onmisbaar. Denk hierbij aan een goed werkende pc of laptop in combinatie met een betrouwbare printer en randapparatuur zoals een muis en toetsenbord. Wij leveren passende hardware van hoge kwaliteit, geconfigureerd volgens protocol. Zo is de apparatuur altijd direct te gebruiken binnen het bedrijfsnetwerk.

Hardware en apparatuur voor MKB-bedrijven

Het is verstandig om de inkoop van hardware en software onder te brengen bij een IT-dienstverlener. Zij zorgen niet alleen voor de meest geschikte hardware voor jouw organisatie, maar maken deze ook geschikt om veilig te werken binnen het bedrijfsnetwerk. Hardware geconfigureerd volgens bedrijfsprotocol en voorzien van de juiste software en beveiligingsapplicaties.

Emma Solutions

Jouw IT-hardwarespecialist

Wij stemmen de hardware af op de situatie en wensen binnen jouw organisatie. Werken er bijvoorbeeld veel mensen thuis, of zijn ze vaak onderweg? We bekijken of er optimalisaties mogelijk zijn en hoe we dit tot stand kunnen brengen.

Wij leveren complete IT-hardwareoplossingen, aangepast op jouw organisatie, voorzien van de juiste configuratie en software.

Emma Solutions

IT-Hardware beheren

Om de performance van de hardware te kunnen garanderen moet deze ook worden onderhouden. Installatie en onderhoud dient vakkundig te worden uitgevoerd door een IT-specialist.

Bij Emma Solutions ben je aan het juiste adres voor professionele IT-hardware van hoge kwaliteit, voorzien van gedegen IT-Beheer. Altijd IT-hardware passend bij jouw organisatie en iedereen heeft toegang tot de juiste middelen om zijn of haar werk te kunnen uitvoeren.

Snel geleverd en geconfigureerd door een IT specialist

Waarom IT-Hardware uitbesteden

Het uitbesteden van het leveren van IT-hardware heeft veel voordelen zoals:

  • Je hebt altijd beschikking tot hardware van hoge kwaliteit.
  • Nieuwe hardware is snel geleverd dankzij optimale samenwerking met onze partners.
  • De configuratie van de hardware is altijd afgestemd op jouw organisatie.
  • Hardware en randapparatuur volledig en veilig geïntegreerd binnen het bedrijfsnetwerk.
  • Jouw IT-specialist kan meedenken in het vinden van geschikte hardware-oplossingen voor jouw organisatie.
Jouw IT-zaken gewoon geregeld

Proactief IT-Beheer door een bekend gezicht

Nooit meer zorgen over veiligheid of beschikbaarheid én je houdt meer tijd over. Wij staan voor flexibel IT-Beheer op maat. Jij bepaalt hoe, wanneer en hoeveel IT-beheer er wordt uitbesteedt. Gedeeltelijk, volledig en alles er tussenin, allemaal geen probleem!

Partners

Emma Solutions werkt samen met gerenommeerde partners, wat leidt tot de best mogelijke dienstverlening.

Deze website gebruikt cookies