Emma Solutions heeft meer dan 20 jaar ervaring in het inrichten en beheren van Virtual Private Clouds. Daarnaast zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Deze certificering houdt in dat wij voldoen aan de wereldwijde norm wat betreft informatiebeveiliging. Wij bieden een cloudoplossing op maat aan. Dit betekent dat u een Emma Virtual Private Cloud kunt laten inrichten zoals u dat wilt. U neemt resources bij ons af en besteedt het beheer aan ons uit. Ook kunnen we uw kantooromgeving inrichten in een Virtual Private Cloud om de functionaliteit en veiligheid van uw IT voor uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Volledige controle over hoe u uw resources inzet

In de Emma Virtual Private Cloud draaien uw servers in een gescheiden VLAN waardoor u volledige controle heeft over hoe u uw resources inzet. De servers draaien in een volledig redundante (dubbel uitgevoerde) VMWare HA-omgeving. Dit betekent dat als er een willekeurig fysiek apparaat uitvalt, uw omgeving gewoon doordraait of binnen enkele minuten automatisch weer beschikbaar is.

Virtual Private Cloud

Ontdek de extra mogelijkheden

Onze Virtual Private Cloud biedt een aantal extra mogelijkheden die onze online werkplek niet heeft zoals site-to-site VPN’s. Ook kan het beleid binnen het netwerk persoonlijk gemaakt worden zodat uw systeembeheerders of ontwikkelaars zelf veel van het dagelijks beheer kunnen oppakken. Als u een Emma Virtual Private Cloud huurt, heeft u volledige controle over wat er op uw servers gebeurt zodat uw software altijd op het hoogste niveau presteert. Alle servers in de omgeving worden elke dag compleet geback-upt. De machines zijn snel in zijn geheel of op individueel bestandsniveau terug te zetten. De back-up wordt gemaakt op een andere locatie. Zo is uw data ook in geval van calamiteiten veilig.

Virtual Private Cloud

Beheer tegen competitieve prijzen

Emma Solutions biedt beheer op de omgeving tegen competitieve prijzen. Microsoft serverlicenties zitten in de prijs inbegrepen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders verkopen wij dus geen lege infrastructuur, maar een ingerichte Windowsomgeving inclusief Microsoft licenties, servers, services, monitoring en support.

Emma Solutions

Ervaar zelf onze Virtual Private Cloud

Elke week hebben we bij ons op kantoor ruimte om mensen te ontvangen en een demonstratie te geven van onze cloudoplossing op maat: de Emma Virtual Private Cloud. Meld u nu aan, maak kennis met onze medewerkers en ervaar onze Virtual Private Cloud.

Contact

Jouw IT-zaken gewoon geregeld

Veilig en vertrouwd online werken?

Altijd en overal toegang tot je gegevens? Met onze online diensten kun je veilig en efficiënt werken in de cloud. Thuis, op kantoor of een andere locatie: jouw gegevens zijn altijd bereikbaar en worden veilig opgeslagen. Je bespaart tijd en hebt altijd de meest actuele gegevens tot je beschikking!

Partners

Emma Solutions werkt samen met gerenommeerde partners, wat leidt tot de best mogelijke dienstverlening.

Deze website gebruikt cookies