Met zakelijk internet van Emma Solutions ben je verzekerd van supersnel internet en kunnen medewerkers hun online werk doen. Een stabiele internetverbinding is de basis van iedere IT werkomgeving. Wij werken samen met betrouwbare partners voor het leveren van een stabiele zakelijke internetverbinding.

Zakelijk internet afsluiten kent veel voordelen

Een zakelijke internetverbinding heeft veel voordelen voor jouw onderneming. Denk hierbij aan persoonlijke service, kwaliteit en flexibiliteit. Dankzij onze goed bereikbare supportafdeling heb je service wanneer dat nodig is. Een vast aanspreekpunt en in het geval van een storing leggen wij contact met onze leverancier.

Emma Solutions ondersteunt je bij de keuze voor de juiste internetverbinding

Laat je adviseren

Als bedrijf zijn er tal van mogelijkheden om ergens een zakelijke internetverbinding af te sluiten. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden en ondersteunen je bij de keuze voor de juiste internetverbinding.

Zakelijk internet wordt vaak intensiever gebruikt dan particulier internet. Denk aan het draaiende houden van servers, werken in de cloud en het up- en downloaden van data, maar ook zaken zoals bellen via internet (VoIP). Daar is veel capaciteit voor nodig, die is niet aanwezig bij een reguliere internetverbinding.

Zakelijk internet is maatwerk

Zakelijk internet op maat

Kies je voor zakelijk internet, dan is er maatwerk mogelijk. Niet alle bedrijven hebben immers dezelfde wensen en eisen.

Het ontwerp van het lokale netwerk kan per bedrijf verschillen, maar ook aanvullende (service-)dienstverlening. Dankzij het maatwerk betaal je nooit voor diensten die je niet nodig hebt en altijd uitgebreid kunnen worden als dit nodig is.

Het moderne internet

Internet van nu: glasvezel

De voorkeur heeft natuurlijk glasvezelinternet. De maximum snelheden liggen een stuk hoger en de up- en downloadsnelheid zijn even hoog. Glasvezel is ook de meest stabiele internetverbinding. Met de aansluiting van steeds meer locaties op het glasvezelnetwerk wordt het glasvezelnetwerk het netwerk van de toekomst.

Zakelijk internet is voor bedrijven de beste keuze als het gaat om het waarborgen van digitale bedrijfsprocessen.

Jouw IT-zaken gewoon geregeld

Wil je altijd en overal bereikbaar zijn?

Bereikbaarheid en toegankelijkheid is onmisbaar voor efficiëntie en continuïteit. Met onze connectivity-oplossingen ben je verzekerd van een betrouwbare verbinding en een stabiele, efficiënte digitale infrastructuur. Wij adviseren en begeleiden een overstap van advies tot implementatie en beheer.

Certificeringen

Onbezorgd ondernemen dankzij vertrouwd en proactief IT-Advies en IT-Beheer door onze IT-Specialisten.

Deze website gebruikt cookies