Wat zeggen onze klanten?

Het is geweldig als klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. Daar doen we het voor. Onze klanten gebruiken dagelijks onze systemen. Benieuwd naar hun ervaringen en mening? Lees ze allemaal.

“De IT-ondersteuning van Emma Solutions is een belangrijk onderdeel van ons concept en komt overal terug. WiFi voor de jongeren, het kassasysteem van het restaurant, druppels voor toegang tot verschillende ruimten en de digitale werkomgeving. Emma Solutions biedt ons een totaaloplossing aan mogelijkheden!”

Jos Nouwens

Belvertshoeve

“Sinds een aantal jaar beheert Emma Solutions onze kantoorautomatisering en door de uitstekende service is deze samenwerking kortgeleden verlengd. Iets waar we erg blij mee zijn. Samen met Emma Solutions zijn we deze kantoorautomatisering aan het vernieuwen om sterk uit de coronacrisis te komen!”

Greetje Derks

FC Den Bosch

“Emma Solutions heeft ons geholpen met een nieuwe server, voorzien van extra beveiliging, back-ups en automatische software updates. Iets wat erg belangrijk is voor ons als hypotheekadviseur. Dankzij Emma Solutions kunnen wij ons weer 100% focussen op ons werk, zonder dat we hoeven na te denken hoe alles qua opslag en beveiliging is geregeld!”

Jan-Willem Boon

Finenzo

“Emma Solutions is het eerste IT-bedrijf waarmee we een samenwerking aangaan. Ons bedrijf professionaliseren was de reden om deze stap te zetten. Wij zijn erg blij met jullie service en flexibiliteit van de engineers. We kunnen alles vragen en er wordt tijd genomen om elke vraag begrijpelijk uit te leggen!”

Manon van der Beuken

Vizien

“Door de coronacrisis kwam de cloud van Emma Solutions meer van pas dan ooit tevoren. Veel werknemers werkten vanuit huis en de communicatie op afstand verliep vlekkeloos. Dankzij de cloud ontstonden er ook nieuwe initiatieven, waardoor we ons toch nog regelmatig konden tonen aan de supporters en sponsoren!”

Sam Vinck

Heroes Den Bosch

Persoonlijk contact is iets dat voor onze club van grote waarde is en dankzij Emma Solutions konden onze activiteiten tóch doorgaan het laatste jaar. Denk aan online netwerk-events voor sponsoren en virtuele borrels met fans. Voor ons was het ook een uitgelezen mogelijkheid om ons te ontwikkelen op social media. Met de cloud van Emma Solutions was dit gemakkelijk af te stemmen!”

Willem van der Linden

RKC Waalwijk

Emma Solutions

Voor betrouwbare en veilige IT

Jouw IT-infrastructuur moet veilig en betrouwbaar zijn. Wij hebben altijd een IT-oplossing die bij jouw bedrijf past. Onze dienstverlening is maatwerk. Dat maakt het flexibel en eenvoudig te implementeren. Moderniseren of groei? Geen probleem, onze IT engineers bedenken een innovatieve IT-oplossing om jouw bedrijf verder te brengen. Wil je dat jouw IT- infrastructuur altijd up to date is en voorzien van de juiste security-oplossingen? Kies dan voor praktische online diensten en back-up in combinatie met All-In IT-beheer. Kies voor toekomstbestendige ICT.

Deze website gebruikt cookies