Tegenwoordig wordt er veel flexibel gewerkt, zakelijke mobiele telefonie als onderdeel van je complete telefonie-oplossing is daarom een zeer geschikte oplossing voor MKB-bedrijven. Maak zakelijke mobiele telefonie een onderdeel van je bedrijfsvoering en je zult de vele voordelen ontdekken zoals inzicht in belgedrag, optimale bereikbaarheid en mogelijkheden voor vast-mobiel integratie.

Een complete telefonieoplossing onder één dak

Bij Emma Solutions kun je terecht voor een totaaloplossing op het gebied van telefonie. Speciaal voor MKB-bedrijven hebben we een compleet pakket met communicatietools welke ervoor zorgen dat jouw organisatie altijd optimaal bereikbaar is en jij zorgeloos kunt ondernemen.

Emma Solutions: betrouwbare partner voor zakelijke mobiele telefonie

Goede bereikbaarheid, zowel in Nederland als internationaal

Wanneer het gaat om mobiel bellen is een goede bereikbaarheid en internationale dekking van essentieel belang. Emma Solutions werkt nauw samen met betrouwbare partners. Zo profiteer je van de voordelen van Emma Solutions én ben je zeker van de scherpste aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie.

Zakelijke mobiele telefonie van Emma Solutions

De voordelen voor jouw bedrijf

Zakelijke mobiele telefonie voor jouw organisatie heeft veel voordelen. Zo zijn de abonnementen naar wens aanpasbaar, Kan je kiezen voor groepsbundels en is integratie met cloudtelefonie mogelijk. (VoIP).

Mobiele telefoonnummers en beschikbaar gestelde toestellen blijven eigendom van het bedrijf, ook als de medewerker uit dienst gaat. Ook heb je altijd inzicht in belgedrag dankzij een overzichtelijke factuur met alle bedrijfsbundels.

Zakelijk mobiel bellen voor een vaste prijs per maand

Onbezorgd zakelijk mobiel bellen

Zakelijke mobiele telefonie is een onmisbaar onderdeel van het communicatieplatform van jouw organisatie. Met de zakelijke mobiele telefonie-oplossing van Emma Solutions blijven kosten inzichtelijk en beheersbaar. Je belt all-in voor een vaste prijs per maand.

Wij adviseren, implementeren, beheren en zorgen voor automatisering binnen de IT-omgeving, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.

Jouw IT-zaken gewoon geregeld

Wil je altijd en overal bereikbaar zijn?

Bereikbaarheid en toegankelijkheid is onmisbaar voor efficiëntie en continuïteit. Met onze connectivity-oplossingen ben je verzekerd van een betrouwbare verbinding en een stabiele, efficiënte digitale infrastructuur. Wij adviseren en begeleiden een overstap van advies tot implementatie en beheer.

Certificeringen

Onbezorgd ondernemen dankzij vertrouwd en proactief IT-Advies en IT-Beheer door onze IT-Specialisten.

Deze website gebruikt cookies