Microsoft 365 in combinatie met Microsoft Teams helpt jouw organisatie verder als het gaat om het verbeteren van cyberveiligheid, kosten beheersbaar maken en werknemers locatie-onafhankelijk te kunnen laten werken. Kies het pakket wat het beste past bij jouw organisatie in combinatie met de gewenste aanvullende modules en je hebt een cloudoplossing op maat!

Wij hebben de juiste 365 oplossing voor jouw bedrijf

Met de vertrouwde Office-applicaties in de cloud beschik je altijd over de meest recente versie en heb je overal toegang tot apps en documenten. Standaard ontvang je ook 1TB OneDrive opslag. Werknemers kunnen efficiënt werken en blijven op afstand én op locatie verbonden met klanten en elkaar.

Alle Microsoft 365 applicaties online beschikbaar!

Volledig in de cloud

Microsoft Business Basic is het meest geschikt voor bedrijven die eenvoudige oplossingen nodig hebben voor online werken.

Werken gaat volledig locatie-onafhankelijk, en dankzij de handige webversies van Office-Apps zoals Outlook, Word, Excel, Powerpoint en OneNote.

Met Microsoft Teams maak je eenvoudig een online werkomgeving aan voor teamwerk zoals bestanden delen, online vergaderingen en een centrale opslag voor bestanden.

Efficiënt lokaal, online en hybride werken

Een complete werkplek

Microsoft Business Standard is het meest geschikt voor bedrijven die een volledige oplossing nodig hebben voor online en lokaal werken met premium Office applicaties.

Ontvang bureaubladversies van Office-applicaties voor tot wel 5 apparaten. Ideaal voor veilig en vertrouwd hybride werken dankzij Microsoft Teams, synchronisatie met de cloud en centrale werkomgeving voor het delen van bestanden en samenwerken.

Beveilig bedrijfsdata en -processen tegen cyberdreigingen!

Veilig online werken

Microsoft 365 applicaties hebben standaard ingebouwde beveiligingsfuncties. Wil je jouw bedrijfsdata en -processen optimaal beveiligen? Kies dan voor onze aanvullende modules zoals real time monitoring, antivirus en een back-up, allemaal afgestemd Microsoft 365 applicaties.

Kies voor meer efficiëntie en veiligheid met onze security-modules in combinatie met de gewenste Microsoft 365 applicatie!

Zorgeloos ondernemen met ons all-in pakket

365 werkplekbeheer

Onze Microsoft producten zijn standaard zonder IT-Beheer. Na het leveren van de licenties beheer je jouw online IT-omgeving dus zelf.

Wil je écht zorgeloos ondernemen en verzekerd zijn van een veilige en vertrouwde werkomgeving met optimale prestaties?

Kies dan voor ons All-In werkplekbeheerpakket. Met MS 365 werkplekbeheer zijn jouw werknemers voorzien van een compleet beheerde werkplek in de cloud.

Toegang houden tot oude applicaties en bedrijfsdata

Lokaal, online en hybride werken

Veel organisaties kiezen voor de overstap naar Microsoft 365, maar hebben nog steeds hun oude toepassingen en fileservers nodig.

Je kan ervoor kiezen deze te combineren binnen één werkplek. Werknemers hebben zo makkelijk toegang tot lokale applicaties, de fileserver en de cloud-applicaties.

Jouw IT-zaken gewoon geregeld

Veilig en vertrouwd online werken?

Altijd en overal toegang tot je gegevens? Met onze online diensten kun je veilig en efficiënt werken in de cloud. Thuis, op kantoor of een andere locatie: jouw gegevens zijn altijd bereikbaar en worden veilig opgeslagen. Je bespaart tijd en hebt altijd de meest actuele gegevens tot je beschikking!

Partners

Emma Solutions werkt samen met gerenommeerde partners, wat leidt tot de best mogelijke dienstverlening.

Deze website gebruikt cookies