Snel, veilig en betrouwbaar draadloos internet is onmisbaar voor ieder bedrijf. Tegenwoordig verloopt veel communicatie online. Niet alleen via e-mail, maar ook VoIP, chat of Microsoft Teams zijn veelgebruikte communicatiekanalen. Een goed WiFi-netwerk zorgt ervoor dat dit soepel verloopt.

Draadloos bedrijfsnetwerk

Je bedrijfsnetwerk compleet draadloos? Met Business WiFi van Emma Solutions heb je een professioneel WiFi-netwerk met dekking door het hele pand dankzij strategisch geplaatste accespoints. Een fijne werkomgeving voor werknemers, veilig netwerk en locatie-onafhankelijk kunnen werken. Allemaal redenen om te kiezen voor Business WiFi.

Een veilig netwerk dankzij een gescheiden netwerk

Gescheiden netwerk voor gasten en medewerkers

Het is prettig om gasten en medewerkers toegang te kunnen verschaffen tot een wifi-netwerk.

Dankzij het gescheiden netwerk voor gasten en medewerkers is alles zo ingericht dat een bezoeker nooit kan inloggen op een mobiel of laptop van een collega. Medewerkers werken via het bedrijfsnetwerk en voor gasten is er een professioneel gastennetwerk beschikbaar. Veiligheid voorop!

Emma Solutions

Installatie en onderhoud

Om optimale prestaties van het WiFi-netwerk te kunnen garanderen inventariseren wij van tevoren de wensen en eisen voor het netwerk. We maken een WiFi-plan. Hierin wordt onder andere de gewenste dekking opgenomen en ook wat ervoor nodig is om dit te bereiken.

Voor de aanleg van het netwerk gebruiken wij apparatuur van hoge kwaliteit. Na de aanleg is er de mogelijkheid om het netwerk op afstand te laten monitoren op performance en security. Hiermee ben je verzekerd van optimale prestaties.

Emma Solutions, de WiFi-specialist

Zakelijke WiFi voor het MKB

  • Een veilig, snel en betrouwbaar draadloos netwerk.
  • Draadloze apparatuur allemaal op één netwerk.
  • Veiligheid voorop dankzij een gescheiden netwerk voor gasten.
  • Eenvoudig, op afstand te beheren high-end apparatuur.
  • Veelzijdige toepasbaarheid, niet alleen op kantoren, maar denk hierbij ook aan aan WiFi op een camping, of ander bedrijventerrein.
Jouw IT zaken gewoon geregeld

Wil je altijd en overal bereikbaar zijn?

Bereikbaarheid en toegankelijkheid is onmisbaar voor efficiëntie en continuïteit. Met onze connectivity-oplossingen ben je verzekerd van een betrouwbare verbinding en een stabiele, efficiënte digitale infrastructuur. Wij adviseren en begeleiden een overstap van advies tot implementatie en beheer.

Certificeringen

Onbezorgd ondernemen dankzij vertrouwd en proactief IT Advies en IT Beheer door onze IT Specialisten.

Deze website gebruikt cookies