Een online werkplek is een virtuele werkplek. Met een geschikt device en een internetverbinding kan je op iedere locatie jouw werkplek benaderen en gebruiken. Je bent niet langer afhankelijk van een vaste werklocatie. Tegenwoordig werken we steeds minder op kantoor en meer op alternatieve locaties of thuis. Deze oplossing is dan ideaal.

Moderne cloudoplossing voor het MKB

Een virtuele werkplek is een moderne en functionele cloudoplossing voor jouw zakelijke IT-werkomgeving. Met het gebruik van digitale werkplekken neemt de productiviteit, flexibiliteit en efficiëntie binnen jouw organisatie toe. Emma Solutions biedt een online werkplek waarop vele vormen van maatwerk mogelijk zijn. Een ideale gebruikerservaring binnen een stabiele, betrouwbare en veilige werkomgeving.

Ontdek de voordelen en flexibiliteit van werken in de cloud

Wat kan je met een Online werkplek?

De online werkplek staat in een goed beschermde en gecontroleerde online werkomgeving. Vanaf één locatie worden alle programma’s en bedrijfsgegevens beheerd. Alle gebruikers hebben hun eigen online werkplek welke weer gekoppeld kan worden aan een centrale bedrijfsdata-opslag.

Er kan worden samengewerkt aan bestanden en bepaalde programma’s kunnen worden gebruikt zonder dat de gebruiker op kantoor hoeft te zitten. Lokaal werken hoeft niet meer. Alle data, bestanden en programma’s worden op de online werkplek opgeslagen. Je voorkomt hiermee versnippering en verlies van data.

Zorgeloos ondernemen met een online werkplek

Voordelen van een online werkplek:

  • Altijd en overal werken: met een online werkplek kun je altijd en overal werken. Dit maakt bedrijven veel flexibeler en zorgt ervoor dat onverwachtse situaties eenvoudiger kunnen worden ondervangen.
  • Bedrijfsdata veilig opgeslagen in de Cloud.
  • Altijd up-to-date software en systemen.
  • 24/7 storingsoplossing
Voor een complete IT-werkomgeving op maat

Aanvullende diensten

Voor een complete, zorgeloze IT-werkomgeving, bieden wij een breed scala aanvullende diensten.

Denk hierbij aan: VoIP, Online Back-up of een zakelijke glasvezelverbinding!

Alles onder één dak met een vast contactpersoon.

Jouw IT-zaken gewoon geregeld

Veilig en vertrouwd online werken?

Altijd en overal toegang tot je gegevens? Met onze online diensten kun je veilig en efficiënt werken in de cloud. Thuis, op kantoor of een andere locatie: jouw gegevens zijn altijd bereikbaar en worden veilig opgeslagen. Je bespaart tijd en hebt altijd de meest actuele gegevens tot je beschikking!

Partners

Emma Solutions werkt samen met gerenommeerde partners, wat leidt tot de best mogelijke dienstverlening.

Deze website gebruikt cookies