De steeds verder digitaliserende wereld biedt veel kansen voor bedrijven. Tegelijk nemen de cybersecurity risico’s toe. Niet alle bedrijven zijn zich voldoende bewust van de risico’s die deze cyberdreiging met zich meebrengt.

Cybersecurity is de strategie waarin staat omschreven welke maatregelen jouw organisatie heeft genomen om (digitale) bedrijfsdata te beschermen. Denk hierbij aan controles, het vastleggen van processen en technologie die wordt ingezet om systemen, apparaten en gegevens te beschermen.

Wil jij cybercriminelen een stap voor blijven?

Kies dan voor IT-Security van Emma Solutions. Samen brengen we de kwetsbaarheden binnen jouw bedrijfsnetwerk in kaart en zorgen voor een sterk IT-Advies om cyberveiligheid voor jouw bedrijf te optimaliseren. Vervolgens zetten we de juiste tools in om het gewenste veiligheidsniveau te behalen en te behouden.

Met onze praktische IT-Security oplossingen kan je altijd betrouwbaar en veilig werken:

Emma Solutions

IT-Securityadvies

Hoe is het gesteld met de digitale weerbaarheid in jouw bedrijf? Zijn de de kritische bedrijfsprocessen voldoende beveiligd en is de continuïteit gewaarborgd? Zijn jouw werknemers zich bewust van de risico’s? Wij adviseren graag over geschikte oplossingen.

Emma Solutions

IT-Securityscan

Met onze uitgebreide IT-Securityscan brengen wij jouw IT-Infrastructuur in kaart. Onze IT-Specialisten maken de kwetsbaarheden inzichtelijk en adviseren over mogelijke aanpassingen en verbeteringen.

Emma Solutions

IT-Securityawareness

Wist je dat de meeste datalekken ontstaan door menselijk handelen? Securityawareness is daarom een belangrijk onderdeel om een IT-Infrastructuur veilig te houden. Betrek medewerkers en maak ze bewust van de gevaren.

Partners

Emma Solutions werkt samen met gerenommeerde partners, wat leidt tot de best mogelijke dienstverlening.

Deze website gebruikt cookies