Wij helpen graag. Heb je een storing, of wil je een wijziging melden? Hulp nodig bij een ander IT vraagstuk? Neem dan contact op met onze helpdesk. Om goed van dienst te kunnen zijn vragen wij jou ons toegang te verlenen tot een pc. Op afstand kunnen wij ondersteuning bieden en de meeste zaken oplossen, zonder daarvoor op locatie te hoeven komen.

Technische storingen snel verholpen

Technische storingen kunnen altijd voorkomen. Crashende systemen, problemen met een computer of apparaten die niet naar behoren functioneren kunnen zorgen voor verstoringen van de bedrijfsprocessen. Om ondersteuning op afstand te kunnen bieden maken wij gebruik van Teamviewer, een applicatie om ondersteuning op afstand te kunnen bieden. Doordat wij niet op locatie hoeven te komen om het probleem op te lossen, zorgt dit voor snelle probleemoplossing en kostenbesparing.

Bewaking & Monitoring

Proactief beheer en monitoring

Minder uitval en nóg meer betrouwbaarheid? Door proactief beheer en monitoring van systemen kan veel ellende worden bespaard. Mogelijke problemen kunnen vroegtijdig worden gesignaleerd en voorkomen. Resultaat: minder uitval en een hogere beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Emma Solutions heeft een eigen systeem waarmee we jouw server of netwerk op afstand kunnen monitoren en bewaken. Dankzij het alarmeringssysteem ontvangen we een signaal als er situaties ontstaan die aandacht nodig hebben.

De helpdesk van Emma Solutions

Onze ICT-specialisten helpen!

Storingen, vragen en verzoeken kan je telefonisch en per e-mail melden bij onze helpdesk. Deze verzoeken verwerken wij in ons ticketsysteem en worden afgehandeld volgens onze geldende werkprocessen. Jij wordt op de hoogte gehouden van de status. Zo kan ben je tijdig op de hoogte van wijzigingen en werkzaamheden omtrent jouw vraagstuk.

Via ons klantenportaal heb je altijd inzicht in activiteiten en afgehandelde tickets voor jouw organisatie.

Jouw IT-zaken gewoon geregeld

Proactief IT-Beheer door een bekend gezicht

Nooit meer zorgen over veiligheid of beschikbaarheid én je houdt meer tijd over. Wij staan voor flexibel IT-Beheer op maat. Jij bepaalt hoe, wanneer en hoeveel IT-beheer er wordt uitbesteedt. Gedeeltelijk, volledig en alles er tussenin, allemaal geen probleem!

Partners

Emma Solutions werkt samen met gerenommeerde partners, wat leidt tot de best mogelijke dienstverlening.

Deze website gebruikt cookies