Wie kent het probleem van vastlopende computers of haperende printers niet? Allerlei dagelijkse problemen waar medewerkers tegenaan lopen die ervoor zorgen dat processen binnen jouw organisatie vertragen.

Het beheren en monitoren van apparatuur op werkplekken is een belangrijk aandachtspunt binnen veel organisaties, maar storingen oplossen, installaties uitvoeren of het plaatsen van nieuwe apparatuur vergt veel tijd en leidt af van de kernactiviteiten binnen jouw organisatie.

Hoe zorg je er dan voor dat (online) werkplekken binnen jouw organisatie goed ingericht zijn?

IT werkplekbeheer uitbesteden aan een IT dienstverlener kan de oplossing zijn. De IT beheerder zorgt voor uniform ingerichte werkplekken voorzien van de juiste software en hardware. Iedere werknemer binnen jouw organisatie werkt conform protocol, beveiligingsmaatregelen en kan zich focussen op de kernactiviteiten.

IT Werkbeheer

Werkplekbeheer door Emma Solutions

Binnen een organisatie zijn er verschillende werkplekken, bestaande uit apparatuur zoals computers, laptops, headsets en printers.

Om problemen te voorkomen wil je er zeker van zijn dat deze hardware betrouwbaar is en, indien van toepassing, verstoringen snel zijn verholpen.

Werkplekbeheer omvat alles wat er nodig is om een werkplek goed te laten presteren. Denk hierbij aan het toepassen van de juiste (beveiligings-) instellingen en koppelingen met de cloud of andere bedrijfsprogramma’s en het plaatsen van de juiste hardware, geconfigureerd volgens protocol.

IT Beheer door ICT Specialisten

Inrichting Werkplek

Onze IT-Specialisten zorgen ervoor dat alle hardware en software aanwezig is om werknemers binnen jouw organisatie zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen.

Wij zorgen ervoor dat benodigdheden voor effectief IT-beheer aanwezig zijn, en alles op de juiste wijze wordt geïnstalleerd en voorzien van de juiste koppelingen. Denk hierbij aan het plaatsen van monitoren tot aan kabelmanagement. Dit zorgt voor een nette, betrouwbare en veilige werkplek.

IT Werkplekbeheer

IT Werkplekbeheer voor MKB

De complete werkplek wordt door ons geoptimaliseerd en beheerd met als doel ervoor te zorgen dat jouw werknemers met de nieuwste softwareversie en veilige cloudoplossingen kunnen werken geïnstalleerd op hardware, voorzien van de juiste configuratie en toegang tot, bijvoorbeeld, Microsoft Office 365 Apps.

Ook beveiliging van bedrijfsdata en het zorgen voor een veilig netwerk is een belangrijk onderdeel. Kort samengevat omvat IT werkplekbeheer uit de volgende onderdelen: werkplekbeheer, systeembeheer en netwerkbeheer.

Voor MKB organisaties heeft werkplekbeheer uitbesteden veel voordelen: er is één aanspreekpunt voor IT-vraagstukken, waar dan ook de complete kennis van jouw organisatie, gecombineerd met actuele IT-kennis aanwezig is. Dankzij proactief beheer worden kosten voorspelbaar en zorgt zelfs vaak voor kostenverlaging.

IT Werkplekbeheer op maat

Kostenefficiënt dankzij IT Beheer

De reguliere kosten voor werkplekbeheer verschillen, afhankelijk van de diensten die jij kiest. Daarnaast valt werkplekbeheer vaak binnen een compleet IT beheer pakket, inclusief netwerkbeheer en systeembeheer. Dit valt dan allemaal onder de ‘online werkplek’ of ‘moderne werkplek’.

Jouw IT zaken gewoon geregeld

Proactief IT Beheer door een bekend gezicht

Nooit meer zorgen over veiligheid of beschikbaarheid én je houdt meer tijd over. Wij staan voor flexibel IT Beheer op maat. Jij bepaalt hoe, wanneer en hoeveel IT-beheer er wordt uitbesteedt. Gedeeltelijk, volledig en alles er tussenin, allemaal geen probleem!

Partners

Emma Solutions werkt samen met gerenommeerde partners, wat leidt tot de best mogelijke dienstverlening.

Deze website gebruikt cookies